loading

Contact

Adresă

B-dul Unirii, Nr. 303, Buzău / Complex Mara

Telefon

+40 754 602 130

Email

office@panourisolarebuzau.ro
// ENERGIE VERDE

Panouri FOTOVOLTAICE

Kit Fotovoltaic

12V

Contactează un consultant

Contactează un consultant “Evo Fit Instal” pentru a putea stabili toate detaliile tehnice, astfel încât să vă putem înainta propunerea financiară concretă și corectă.

Kitul fotovoltaic mobil aplicații mici 12V 330Wh este recomandat persoanelor pasionate de activitățile în natura, drumeții, excursii, deplasări în locuri în care accesul la energia electrica nu este la îndemăna. Producția de energie a acestui kit fotovoltaic mobil poate alimenta bărci, consumabile utile în deplasări, excursii, la pescuit, cum ar fi: lanterne și lămpi cu acumulatori, aparate de radio, telefoane mobile, laptopuri, frigidere auto pentru răcoritoare, lazi și genti frigorifice.
Bateriile solare ale acestui kit fotovoltaic mobil aplicații mici 12V 330Wh pot stoca 600 Wh, în condițiile în care panourile fotovoltaice ale kitului solar mobil au producția medie zilnica anuala de 330 Wh.
Kitul fotovoltaic mobil aplicații mici 12V 330Wh ae rol de încărcător portabil, util în aplicațiile mici, acolo unde nu exista posibilitatea alimentarii cu energie electrica dintr-o sursa convențională. Acest kit mobil de aplicații mici folosește energia solara captata de panourile solare fotovoltaice, stocata apoi în bateriile solare, care poate fi folosita mai apoi oricând, la nevoie. Kitul se adresează consumatorilor pe 12 V.