loading

Contact

Adresă

B-dul Unirii, Nr. 303, Buzău / Complex Mara

Telefon

+40 754 602 130

Email

office@panourisolarebuzau.ro
// ENERGIE VERDE

Panouri FOTOVOLTAICE

Kit Fotovoltaic

220V

Contactează un consultant

Contactează un consultant “Evo Fit Instal” pentru a putea stabili toate detaliile tehnice, astfel încât să vă putem înainta propunerea financiară concretă și corectă.

Kitul fotovoltaic încărcător mobil 220V 400Wh este un kit solar portabil, util pentru consumatorii mici, acolo unde nu exista posibilitatea alimentarii cu energie electrica dintr-o sursa convențională. Acest kit fotovoltaic, utilizat drept încărcător mobil, folosește energia solara captata de panourile solare fotovoltaice și transformata apoi în energie electrica cu ajutorul invertorului solar, stocata în acumulatorul solar, care poate fi folosita mai apoi oricând, la nevoie.
Acumulatorul solar al acestui kit fotovoltaic mobil încărcător mobil 220V 400Wh poate stoca 720 Wh, în condițiile în care panourile fotovoltaice ale kitului fotovoltaic mobil au producția medie zilnica anuala de 400 Wh.
Kitul fotovoltaic încărcător mobil 220V 200Wh este recomandat persoanelor pasionate de drumeții, excursii, deplasări în natura și în locuri în care accesul la energia electrica nu exista. Producția de energie a acestui kit fotovoltaic mobil poate alimenta bărci, consumabile utile în deplasări, excursii, la pescuit, cum ar fi: lanterne și lămpi cu acumulatori, aparate de radio, telefoane mobile, laptopuri, frigidere auto pentru răcoritoare, lazi și genti frigorifice.