loading

Contact

Adresă

B-dul Unirii, Nr. 303, Buzău / Complex Mara

Telefon

+40 754 602 130

Email

office@panourisolarebuzau.ro

// SISTEM TERMIC

Încălzire în pardoseală

Contactează un consultant

Contactează un consultant “Evo Fit Instal” pentru a putea stabili toate detaliile tehnice, astfel încât să vă putem înainta propunerea financiară concretă și corectă.

Încălzirea prin pardoseala cu agent termic reprezintă o soluție excelența de a vă încălzi locuință. Odată cu implementarea acestui sistem căldură vă fi transmisa uniform prin tuburile care au fost montate în sapa de beton a pardoselii, propagandu-se, ulterior, în țoață locuință. Principalul avantaj al acestui sistem de încălzire îl constituie faptul că se obține eficienta maxima în încălzirea camerei. Confortul vă fi resimțit la maxim prin pardoseala calda, aceasta propagând căldură pe o suprafață mult mai întinsă.​

Încălzirea în pardoseală, o alegere ce merită luată în considerare Încălzirea în pardoseală reprezinta una dintre solutiile ingenioase, foarte eficiente și inovatoare, pentru a obtine un mediu confortabil din punct de vedere termic pentru locuinte sau birouri. Acest sistem de incalzire este o alegere tot mai intalnita in locuintele romanilor datorita avantajelor pe care le aduce, printre care cel mai important este ca incalzeste rapid si uniform.

Ce este si cum functioneaza sistemul de incalzire in pardoseala Sistemele de încălzire în pardoseală constau intr-o retea de conducte cu apa calda, sub pardoseala. Un astfel de sistem se poate instala atat la parter, cat si la demisol sau etaj, in case noi sau renovate.

Reprezintă una dintre metodele eficiente și elegante de încălzire a locuinței, dar și soluția care oferă confort termic în momentul în care căldură se propaga de jos în sus pe o suprafață cât mai mare. Spre deosebire de clasicele calorifere sau radiatoare, încălzirea în pardoseala poate folosi agenți termici, dar și electrici. În ambele variante căldură se transmite prin tuburi sau prin cabluri în mod direct către sapa de beton a pardoselii. Modul de încălzire este unul elegant, care nu mai implica montarea unor calorifere sau alte surse care să ocupe din spațiul util.

avantaj