loading

Contact

Adresă

B-dul Unirii, Nr. 303, Buzău / Complex Mara

Telefon

+40 754 602 130

Email

office@panourisolarebuzau.ro
// ENERGIE VERDE

Panouri solare NEPRESURIZATE

Panou solar nepresurizat

100L

Panoul solar este recomandat pentru 2, maxim 3 persoane; acest tip de panou solar poate fi folosit doar 9 luni pe an (martie - noiembrie) nefiind presurizat.

Contactează un consultant

Contactează un consultant “Evo Fit Instal” pentru a putea stabili toate detaliile tehnice, astfel încât să vă putem înainta propunerea financiară concretă și corectă.

Principiul de funcționare al acestui tip de panou solar, se bazează pe fenomenul de încălzire prin convecție naturală a apei din interiorul tuburilor vidate ,,principiul termosifonului'. Prin interiorul tuburilor vidate, vă circulă apa care se încălzește, după care se ridică în bazin, iar apa rece din bazin coboară în tuburile vidate de sticlă, înlocuind-o pe cea caldă care a urcat.
Acest tip de panou solar, vă trebui montat la o înălțime superioară față de cel mai înalt consumator.
Presiunea finală a apei este dată doar de înălțimea la care vă fi montat (principiul gravitației).
Dacă se dorește montarea lui pe pământ, panoul solar poate funcționă doar cu ajutorul unei pompe de majorare a presiunii, pe care o puteți găși tot la noi. Este cel mai simplu panou solar, iar opțional poate fi dotat și cu rezistență electrică de 1.5 Kw, pentru perioade îndelungate fară soare. Bazinul dispune de izolație Polyurethane de 55 mm și este realizat în totalitate din inox atât la interior (inox alimentar) cât și la exterior.
Panou solar cu automatizare:
- microcomputer TK-8A cu următoarele funcții: reumplerea automata a bazinului cu apă atunci când bazinul este sub limita stabilită 25%-75%, afișarea temperaturii apei din bazin, afișarea nivelului de apă, întreruperea automată a rezistenței, programarea a până la doua perioade pe zi de funcționare automată a rezistenței
- rezistență electrică de 1.5 Kw (inox)
- electrovalvă unisens alimentare cu apă (se alimentează de la controler - 12V)
- anod de magneziu (protecție împotrivă calcarului)
- bazin din inox SUS304 2B, grosime 0.5 mm (izolație de 55mm cu densitate marița)
- suport prindere reglabil din inox SUS201
- 10 tuburi 58/1800 mm (rezistențe la grindină de până la 30mm)
- senzor nivel și temperatură apa - inox SUS304 2B
- elemente de fixare, accesorii, șuruburi, piulițe (inox)
- aerisitor de supraplin