loading

Contact

Adresă

B-dul Unirii, Nr. 303, Buzău / Complex Mara

Telefon

+40 754 602 130

Email

office@panourisolarebuzau.ro
// ENERGIE VERDE

Panouri solare NEPRESURIZATE

Panou solar nepresurizat

150L

Panoul solar este recomandat pentru 3, maxim 4 persoane; acest tip de panou solar poate fi folosit doar 9 luni pe an (martie - noiembrie) nefiind presurizat.

Contactează un consultant

Contactează un consultant “Evo Fit Instal” pentru a putea stabili toate detaliile tehnice, astfel încât să vă putem înainta propunerea financiară concretă și corectă.

Principiul de funcționare al acestui tip de panou solar, se bazează pe fenomenul de încălzire prin convecție naturala a apei din interiorul tuburilor vidate (principiul termosifonului). Prin interiorul tuburilor vidate, vă circula apa care se încălzește, după care se ridica în bazin, iar apa rece din bazin coboară în tuburile vidate de sticla, înlocuind-o pe cea calda care a urcat. Acest tip de panou solar, vă trebui montat la o înălțime superioara fata de cel mai înalt consumator. Presiunea finala a apei este data doar de înălțimea la care vă fi montat (principiul gravitației).
Daca se dorește montarea lui pe pământ, panoul solar poate funcționă doar cu ajutorul unei pompe de majorare a presiunii, pe care o puteți găsi tot la noi. Este cel mai simplu panou solar, iar opțional poate fi dotat și cu rezistenta electrica de 1.5 Kw, pentru perioade îndelungate fară soare. Bazinul dispune de izolație Polyurethane de 55 mm și este realizat în totalitate din inox atât la interior (inox alimentar) cât și la exterior.
Panou solar cu automatizare:
- microcomputer TK-8A cu următoarele funcții: reumplerea automata a bazinului cu apa atunci când bazinul este sub limita stabilita 25%-75%, afișarea temperaturii apei din bazin, afișarea nivelului de apa, întreruperea automata a rezistentei, programarea a până la doua perioade pe zi de funcționare automata a rezistentei
- rezistenta electrica de 1.5 Kw (inox)
- electrovalvă unisens alimentare cu apa (se alimentează de la controler - 12V)
- anod de magneziu (protecție împotrivă calcarului)
- bazin din inox SUS304 2B, grosime 0.5 mm (izolație de 55mm cu densitate marită)
- suport prindere reglabil din inox SUS201
- 15 tuburi 58/1800 mm (rezistente la grindina de până la 30mm)
- senzor nivel și temperatura apa - inox SUS304 2B
- elemente de fixare, accesorii, șuruburi, piulițe (inox)