loading

Contact

Adresă

B-dul Unirii, Nr. 303, Buzău / Complex Mara

Telefon

+40 754 602 130

Email

office@panourisolarebuzau.ro
// ENERGIE VERDE

Panouri solare PRESURIZATE

Panou solar presurizat

100L

Kit-ul panou solar pentru apa calda menajera presurizat de 100 litri este recomandat pentru 2 sau maxim 3 persoane; unul din avantajele panourilor solare apa calda presurizate este acela că presiunea de lucru a apei este mereu constanta.

Contactează un consultant

Contactează un consultant “Evo Fit Instal” pentru a putea stabili toate detaliile tehnice, astfel încât să vă putem înainta propunerea financiară concretă și corectă.

Tipul acesta de panou solar termic are un randament foarte bun în prepararea apei calde, iar montajul sau nu este obligatoriu la înălțime datorită faptului că lucrează sub presiune constantă (apa rece împinge apa calda afară).
Atât scheletul de rezistentă cât și boilerul, sunt fabricate din inox, astfel încât în viitor nu veți avea probleme cu rugină. Toți conectori boilerului sunt integrați prin sudură în argon și sunt de 3/4.
Panoul poate funcționă întreg anul cu condiția de a se izola foarte bine țevile de apa calda și apa rece. Tuburile sunt rezistente la grindină de până la 30mm. Bazinul dispune de izolație Polyurethane de 55 mm. Pachetul: Kit instalație panou solar apă caldă presurizat 100 litri conține:

- microcalculatorul TK-7Y cu următoarele funcții: afișarea orei pe display LCD: 24 ore, afișarea temperaturii apei din boiler, plaja de lucru rezistenta electrica (30-80 °C), posibilitatea setării a până la 3 perioade de preîncălzire a apei cu rezistenta electrica, pornire manuala a rezistentei electrica 1,5Kw
- supapa de protecție pentru presiune crescuta 6 bar și protecție la temperatura ridicata 90°
- supapă de sens (pentru țeavă apa rece)
- anod de magneziu (protecție împotrivă calcarului)
- boiler din inox (interior SUS304 2B - exterior SUS201) grosime 1,2 mm (izolație 55mm cu densitate marița )
- suport prindere 45° din inox SUS201
- 10 tuburi vidate 58/1800 mm (heat-pipe)
- senzor de temperatura + teaca (inox)
- rezistenta electrica din inox de 1.5 kw
- elemente de fixare, accesorii, șuruburi, piulițe, tălpice de fixare (inox)