loading

Contact

Adresă

B-dul Unirii, Nr. 303, Buzău / Complex Mara

Telefon

+40 754 602 130

Email

office@panourisolarebuzau.ro

// Siguranță

Sisteme antiincendiu

Contactează un consultant

Contactează un consultant “Evo Fit Instal” pentru a putea stabili toate detaliile tehnice, astfel încât să vă putem înainta propunerea financiară concretă și corectă.

Sistemele de stingere ale incendiului sunt obligatorii în majoritatea spatiilor! Chiar daca exista sisteme antiincendiu montate și vrei să le modifici sau daca deții un spatiu care necesita montarea de sprinklere și hidranți, noi suntem persoanele care te vor ajuta!

Instalațiile de stingere a incendiului prin sistemele de sprinklere/hidranți sunt obligatorii în toate parcările subterane, în clădirile de birouri, în malluri și în majoritatea instituțiilor și clădirilor de birouri sau spatii de producție și depozitare.

Firma noastră se ocupa cu montarea de sisteme pentru stingere a incendiilor – sprinklere/hidranți . Pentru a oferi calitate în lucrările executate, folosim materiale de ultima generație care implica un timp mai scurt în execuție și o durata mai lunga de viață. Dorind că relația prestator – beneficiar să fie cât mai durabila, încercam să ne adaptam pretențiilor solicitate oferind pachetul complet pentru execuția instalațiilor de sprinklere/hidranți. Fie că ne furnizați dumneavoastră proiectul instalațiilor de prevenire a incendiilor prin sisteme de sprinklere/hidranți sau ne solicitați noua proiectul, noi vă garantam implicare maxima în execuția lucrării!

Proiectare sisteme stingere

Instalațiile de limitare și stingere a incendiilor sunt folosite pentru echiparea clădirilor și au scopul de a asigura siguranță la incendiu, prevenirea incendiilor și intervenția în timp util în caz de apariție. Echiparea construcțiilor cu instalații de limitare și stingere a incendiilor se face în funcție de categoria construcției, de tipul acesteia, de nivelul riscului la incendiu și destinația clădirii pe baza unui proiect tehnic elaborate de o companie autorizata C.N.S.I.P.C. – I.S.U. București conform documentelor de referință din procedura de lucru aprobata.

Mentenanță sisteme de stingere

Lucrările de instalare și întreținere a instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor pot fi executate doar de către o societate autorizata C.N.S.I.P.C. – I.S.U. București conform documentelor de referință din procedura de lucru aprobata. EVO FIT INSTAL fiind societate atestata în acest sens, poate asigura lucrări de instalare și întreținere a instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor, respectând legislația românească în vigoare. Conform NORMATIVULUI PRIVIND SECURITATEA LA INCENDIU A CONSTRUCŢIILOR Partea a II-a – INSTALAŢII DE STINGERE Indicativ P118/2 – 201